მთავარი » სხვადასხვა

ყაბაყის სალათი – ტრაპეზი

სტატიის ავტორი: | თარიღი: 04.03.2020 ერთი კომენტარი | 1,264 ნახვა

სამარხვო რეცეპტებ

მასალა:

1 ც. ყაბაყი, ზეთი. უცხო სუნელი, 1 ჩ.კ. ძმარი, პილპილი, მარილი.

მომზადების წესი:

ყაბაყს გავაცალოთ კანი, დავჭრათ გრძელ ნაჭრებად და შევწვათ ადუღებულ ზეთში. როცა გაცივდება, დავჭრათ კუბიკებად, დავუმატოთ: უცხო სუნელი, ძმარი, პილპილი და მარილი გემოვნებით.

ავტორი: ირმა ტუხაშვილი
წიგნი “სამარხვო რეცეპტების კრებული”




სტატიაზე ვრცელდება "ამბიონის" საავტორო უფლებები


კომენტარების შინაარსზე პასუხს არ აგებს "ამბიონის" რედაქცია. გთხოვთ, უცენზურო და კანონის საწინააღმდეგო შინაარსის შემცველი კომენტარების დაწერისგან თავი შეიკავოთ.

1 კომენტარი »

კომენტარის დატოვება

დაწერეთ თქვენი კომენტარი. თქვენ შეგიძლიათ გამოიწეროთ ეს კომენტარები RSS არხის საშუალებით

გთხოვთ იყოთ თემასთან ახლოს, სპამ კომენტარები დაიბლოკება სისტემის მიერ.

შეგიძლიათ გამოიყენოთ შემდეგი ტეგები:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

კომენტირებისას შეგიძლიათ გამოიყენოთ თქვენი Gravatar-ი