მთავარი » სხვადასხვა

ყაბაყის სალათი – ტრაპეზი

სტატიის ავტორი: | თარიღი: 04.03.2020 | 558 ნახვა

სამარხვო რეცეპტებ

მასალა:

1 ც. ყაბაყი, ზეთი. უცხო სუნელი, 1 ჩ.კ. ძმარი, პილპილი, მარილი.

მომზადების წესი:

ყაბაყს გავაცალოთ კანი, დავჭრათ გრძელ ნაჭრებად და შევწვათ ადუღებულ ზეთში. როცა გაცივდება, დავჭრათ კუბიკებად, დავუმატოთ: უცხო სუნელი, ძმარი, პილპილი და მარილი გემოვნებით.

ავტორი: ირმა ტუხაშვილი
წიგნი “სამარხვო რეცეპტების კრებული”




სტატიაზე ვრცელდება "ამბიონის" საავტორო უფლებები


კომენტარების შინაარსზე პასუხს არ აგებს "ამბიონის" რედაქცია. გთხოვთ, უცენზურო და კანონის საწინააღმდეგო შინაარსის შემცველი კომენტარების დაწერისგან თავი შეიკავოთ.

კომენტარის დატოვება

დაწერეთ თქვენი კომენტარი. თქვენ შეგიძლიათ გამოიწეროთ ეს კომენტარები RSS არხის საშუალებით

გთხოვთ იყოთ თემასთან ახლოს, სპამ კომენტარები დაიბლოკება სისტემის მიერ.

შეგიძლიათ გამოიყენოთ შემდეგი ტეგები:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

კომენტირებისას შეგიძლიათ გამოიყენოთ თქვენი Gravatar-ი