მთავარი » სხვადასხვა

ხორბლის სალათი – ტრაპეზი

სტატიის ავტორი: | თარიღი: 08.12.2019 | 1,148 ნახვა

სამარხვო რეცეპტებ

მასალა:

500 გ დაცეხვილი ხორბალი, 5 ს.კ. ზეთი, მარილი.

მომზადების წესი:

დაცეხვილი ხორბალი მოვხარშოთ, დავუმატოთ ზეთი და მარილი გემოვნებით. სუფრაზე მიტანის წინ შუაგული ამოვუღრმავოთ და ჩავასხათ 1 ს.კ ადუღებული ზეთი.

ავტორი: ირმა ტუხაშვილი
წიგნი “სამარხვო რეცეპტების კრებული”




სტატიაზე ვრცელდება "ამბიონის" საავტორო უფლებები


კომენტარების შინაარსზე პასუხს არ აგებს "ამბიონის" რედაქცია. გთხოვთ, უცენზურო და კანონის საწინააღმდეგო შინაარსის შემცველი კომენტარების დაწერისგან თავი შეიკავოთ.

კომენტარის დატოვება

დაწერეთ თქვენი კომენტარი. თქვენ შეგიძლიათ გამოიწეროთ ეს კომენტარები RSS არხის საშუალებით

გთხოვთ იყოთ თემასთან ახლოს, სპამ კომენტარები დაიბლოკება სისტემის მიერ.

შეგიძლიათ გამოიყენოთ შემდეგი ტეგები:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

კომენტირებისას შეგიძლიათ გამოიყენოთ თქვენი Gravatar-ი