სტატიის ავტორი: რედაქტორი
| თარიღი: 08.12.2019
| 1,148 ნახვა
სამარხვო რეცეპტები
მასალა:
500 გ დაცეხვილი ხორბალი, 5 ს.კ. ზეთი, მარილი.
მომზადების წესი:
დაცეხვილი ხორბალი მოვხარშოთ, დავუმატოთ ზეთი და მარილი გემოვნებით. სუფრაზე მიტანის წინ შუაგული ამოვუღრმავოთ და ჩავასხათ 1 ს.კ ადუღებული ზეთი.
ავტორი: ირმა ტუხაშვილი წიგნი “სამარხვო რეცეპტების კრებული”
სტატიაზე ვრცელდება "ამბიონის" საავტორო უფლებები
კომენტარების შინაარსზე პასუხს არ აგებს "ამბიონის" რედაქცია. გთხოვთ, უცენზურო და კანონის საწინააღმდეგო შინაარსის შემცველი კომენტარების დაწერისგან თავი შეიკავოთ.