მთავარი » სხვადასხვა

ხორბლის კატლეტი

სტატიის ავტორი: | თარიღი: 19.04.2021 | 536 ნახვა

სამარხვო რეცეპტები

მასალა: 500 გ ხორბალი, ზეთი, 3 ც. ხახვი, მწვანილი (თითო კონა ქინძი, ოხრახუში და კამა), 2 კბილი ნიორი, მარილი.

მომზადების წესი:

გარჩეული ხორბალი მოვხარშოთ, გადავწუროთ და გავატაროთ ხორცის საკეპ მანქანაში. მასთან ერთად გავატაროთ ხახვი, მწვანილი, ნიორი, მარილი. ყველაფერი კარგად ავურიოთ ერთმანეთში, გავაკეთოთ ამ მასისგან ოვალური ფორმის კვერები, ამოვავლოთ პურის ფქვილში და შევწვათ ადუღებულ ზეთში. სუფრაზე მიტანის წინ შეგვიძლია მოვაყაროთ ალყა-ალყად დაჭრილი ხახვი და წვრილად დაკეპილი ოხრახუში.

ავტორი: ირმა ტუხაშვილი
წიგნი “სამარხვო რეცეპტების კრებული”




სტატიაზე ვრცელდება "ამბიონის" საავტორო უფლებები


კომენტარების შინაარსზე პასუხს არ აგებს "ამბიონის" რედაქცია. გთხოვთ, უცენზურო და კანონის საწინააღმდეგო შინაარსის შემცველი კომენტარების დაწერისგან თავი შეიკავოთ.

კომენტარის დატოვება

დაწერეთ თქვენი კომენტარი. თქვენ შეგიძლიათ გამოიწეროთ ეს კომენტარები RSS არხის საშუალებით

გთხოვთ იყოთ თემასთან ახლოს, სპამ კომენტარები დაიბლოკება სისტემის მიერ.

შეგიძლიათ გამოიყენოთ შემდეგი ტეგები:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

კომენტირებისას შეგიძლიათ გამოიყენოთ თქვენი Gravatar-ი