მთავარი » ტრაპეზი

თევზის ჩხირები სიმინდითა და ლობიოთი

სტატიის ავტორი: | თარიღი: 05.12.2016 | 1,379 ნახვა

სამარხვო რეცეპტები

მასალა:

თევზის ჩხირები 1 შეკვრა თევზის ჩხირი,
1 ჩ.ჭ. მოხარშული წითელი ლობიო,
1 ჩ.ჭ. მოხარშული სიმინდის მარცვალი,
1 კბილი ნიორი,
4 ს.კ. ზეთი,
1 ს.კ. ძმარი,
1 ც. ხახვი,
1 კონა ოხრახუში,
პილპილი,
მარილი.

მომზადების წესი:

კუბიკებად დავჭრათ თევზის ჩხირები, დავუმატოთ: მოხარშული წითელი ლობიოსა და სიმინდის მარცვლები, დაჭყლეტილი ნიორი, წვრილად დაჭრილი ხახვი და ოხრახუში, პილპილი, მარილი, მოვასხათ ზეთი, ძმარი და კარგად ავურიოთ.

ავტორი: ირმა ტუხაშვილი
წიგნი “სამარხვო რეცეპტების კრებული”


სტატიაზე ვრცელდება "ამბიონის" საავტორო უფლებები


კომენტარების შინაარსზე პასუხს არ აგებს "ამბიონის" რედაქცია. გთხოვთ, უცენზურო და კანონის საწინააღმდეგო შინაარსის შემცველი კომენტარების დაწერისგან თავი შეიკავოთ.

კომენტარის დატოვება

დაწერეთ თქვენი კომენტარი. თქვენ შეგიძლიათ გამოიწეროთ ეს კომენტარები RSS არხის საშუალებით

გთხოვთ იყოთ თემასთან ახლოს, სპამ კომენტარები დაიბლოკება სისტემის მიერ.

შეგიძლიათ გამოიყენოთ შემდეგი ტეგები:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

კომენტირებისას შეგიძლიათ გამოიყენოთ თქვენი Gravatar-ი

"იყავი უმეცარი სიბრძნეში და ნუ მოაჩვენებ თავს ბრძნად, როდესაც უგუნური ხარ", - წმ. ისააკ ასური.