მთავარი » სხვადასხვა

შემწვარი კარტოფილი სოუსში – ტრაპეზი

სტატიის ავტორი: | თარიღი: 30.03.2017 | 3,954 ნახვა

შემწვარი კარტოფილი სოუსში

სამარხვო რეცეპტები

მასალა:

6 ც. კარტოფილი;
ზეთი;
თითო კონა მწვანე ხახვი;
ოხრახუში;
კამა;
1 ჩ.ჭ. პომიდვრის წვენი, ან 2 ს.კ. ტომატ-პასტა;
პილპილი;
მარილი.

მომზადების წესი

კარტოფილს გავაცალოთ კანი, გავრეცხოთ, დავჭრათ ოთხკუთხედ ნაჭრებად და შევწვათ ადუღებულ ზეთში (მაღალ ცეცხლზე). შემდეგ მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი მწვანე ხახვი, ოხრახუში და კამა, მოვასხათ პომიდვრის წვენი (ან 100 გ წყალში გახსნილი 2 ს.კ. ტომატ-პასტა), პილპილი და მარილი გემოვნებით. რომ წამოდუღდება, მზად იქნება.

ავტორი: ირმა ტუხაშვილი
წიგნი “სამარხვო რეცეპტების კრებული”


სტატიაზე ვრცელდება "ამბიონის" საავტორო უფლებები


კომენტარების შინაარსზე პასუხს არ აგებს "ამბიონის" რედაქცია. გთხოვთ, უცენზურო და კანონის საწინააღმდეგო შინაარსის შემცველი კომენტარების დაწერისგან თავი შეიკავოთ.

კომენტარის დატოვება

დაწერეთ თქვენი კომენტარი. თქვენ შეგიძლიათ გამოიწეროთ ეს კომენტარები RSS არხის საშუალებით

გთხოვთ იყოთ თემასთან ახლოს, სპამ კომენტარები დაიბლოკება სისტემის მიერ.

შეგიძლიათ გამოიყენოთ შემდეგი ტეგები:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

კომენტირებისას შეგიძლიათ გამოიყენოთ თქვენი Gravatar-ი