მთავარი » სხვადასხვა

შემწვარი კარტოფილი ნივრის სოუსში – ტრაპეზი

სტატიის ავტორი: | თარიღი: 29.11.2017 | 2,378 ნახვა

შემწვარი კარტოფილი სამარხვო რეცეპტები

მასალა:

6 ც. კარტოფილი;
2 ს.კ. ტომატ-პასტა;
ზეთი;
1 თავი ნიორი;
პილპილი;
მარილი.

მომზადების წესი

კარტოფილს გავაცალოთ კანი, გავრეცხოთ, დავჭრათ ოთხკუთხედ ნაჭრებად და შევწვათ ადუღებულ ზეთში (მაღალ ცეცხლზე). წინასწარ გავამზადოთ სოუსი: 1 ჩ.ჭ. პომიდვრის წვენი, ან ამდენივე ტომატ-პასტისა და წყლისგან დამზადებული წვენი (არაჟნის სისქის), დაჭყლეტილი ნიორი, პილპილი და მარილი გემოვნებით. ავადუღოთ და შემდეგ ჩავაწყოთ მასში შემწვარი კარტოფილი.

ავტორი: ირმა ტუხაშვილი
წიგნი “სამარხვო რეცეპტების კრებული”


სტატიაზე ვრცელდება "ამბიონის" საავტორო უფლებები


კომენტარების შინაარსზე პასუხს არ აგებს "ამბიონის" რედაქცია. გთხოვთ, უცენზურო და კანონის საწინააღმდეგო შინაარსის შემცველი კომენტარების დაწერისგან თავი შეიკავოთ.

კომენტარის დატოვება

დაწერეთ თქვენი კომენტარი. თქვენ შეგიძლიათ გამოიწეროთ ეს კომენტარები RSS არხის საშუალებით

გთხოვთ იყოთ თემასთან ახლოს, სპამ კომენტარები დაიბლოკება სისტემის მიერ.

შეგიძლიათ გამოიყენოთ შემდეგი ტეგები:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

კომენტირებისას შეგიძლიათ გამოიყენოთ თქვენი Gravatar-ი