მთავარი » სხვადასხვა
სტატიაზე ვრცელდება "ამბიონის" საავტორო უფლებები
შემწვარი კარტოფილი ნივრის სოუსში – ტრაპეზი
სამარხვო რეცეპტები
მასალა:
6 ც. კარტოფილი;
2 ს.კ. ტომატ-პასტა;
ზეთი;
1 თავი ნიორი;
პილპილი;
მარილი.
მომზადების წესი
კარტოფილს გავაცალოთ კანი, გავრეცხოთ, დავჭრათ ოთხკუთხედ ნაჭრებად და შევწვათ ადუღებულ ზეთში (მაღალ ცეცხლზე). წინასწარ გავამზადოთ სოუსი: 1 ჩ.ჭ. პომიდვრის წვენი, ან ამდენივე ტომატ-პასტისა და წყლისგან დამზადებული წვენი (არაჟნის სისქის), დაჭყლეტილი ნიორი, პილპილი და მარილი გემოვნებით. ავადუღოთ და შემდეგ ჩავაწყოთ მასში შემწვარი კარტოფილი.
ავტორი: ირმა ტუხაშვილი
წიგნი “სამარხვო რეცეპტების კრებული”
სტატიაზე ვრცელდება "ამბიონის" საავტორო უფლებები
კომენტარების შინაარსზე პასუხს არ აგებს "ამბიონის" რედაქცია. გთხოვთ, უცენზურო და კანონის საწინააღმდეგო შინაარსის შემცველი კომენტარების დაწერისგან თავი შეიკავოთ.