მთავარი » სხვადასხვა

სალათი ფრანგულად – ტრაპეზი

სტატიის ავტორი: | თარიღი: 08.03.2018 | 2,528 ნახვა

სალათი ფრანგულადსამარხვო რეცეპტები

მასალა:

2 ც. კარტოფილი;
1 ც. კიტრი;
1 ც. სტაფილო;
1 პატარა ქილა დაკონსერვებული მწვანე ბარდის მარცვლები;
2 ს.კ. სამარხვო მაიონეზი;
მწვანილი (თითო კონა ქინძი, ოხრახუში და კამა);
პილპილი;
მარილი.

მომზადების წესი:

მოხარშული, კანგაცლილი კარტოფილი და სტაფილო, აგრეთვე კანგაცლილი კიტრი დავჭრათ კუბიკებად, დავუმატოთ დაკონსერვებული მწვანე ბარდის მარცვლები, სამარხვო მაიონეზი, წვრილად დაკეპილი მწვანილი, მოვაყაროთ პილპილი, მარილი და ავურიოთ.

ავტორი: ირმა ტუხაშვილი
წიგნი “სამარხვო რეცეპტების კრებული”


სტატიაზე ვრცელდება "ამბიონის" საავტორო უფლებები


კომენტარების შინაარსზე პასუხს არ აგებს "ამბიონის" რედაქცია. გთხოვთ, უცენზურო და კანონის საწინააღმდეგო შინაარსის შემცველი კომენტარების დაწერისგან თავი შეიკავოთ.

კომენტარის დატოვება

დაწერეთ თქვენი კომენტარი. თქვენ შეგიძლიათ გამოიწეროთ ეს კომენტარები RSS არხის საშუალებით

გთხოვთ იყოთ თემასთან ახლოს, სპამ კომენტარები დაიბლოკება სისტემის მიერ.

შეგიძლიათ გამოიყენოთ შემდეგი ტეგები:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

კომენტირებისას შეგიძლიათ გამოიყენოთ თქვენი Gravatar-ი