მთავარი » სხვადასხვა

მწვანე ლობიო ტარხუნით – ტრაპეზი

სტატიის ავტორი: | თარიღი: 05.12.2019 | 232 ნახვა

სამარხვო რეცეპტებ

მასალა:

1 კგ მწვანე ლობიო, 5 კბილი ნიორი, 6 ს.კ ზეთი, მწვანილი (თითო კონა ტარხუნა და ქინძი), პილპილი, მარილი.

მომზადების წესი:

მწვანე ლობიო გავარჩიოთ, დავამტვრიოთ სამ-სამ ნაწილად, მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი ნიორი და მოვხარშოთ. რომ მოიხარშება, დავუმატოთ: ზეთი, წვრილად დაჭრილი მწვანილი, პილპილი და მარილი გემოვნებით და წამოვადუღოთ.

ავტორი: ირმა ტუხაშვილი
წიგნი “სამარხვო რეცეპტების კრებული”




სტატიაზე ვრცელდება "ამბიონის" საავტორო უფლებები


კომენტარების შინაარსზე პასუხს არ აგებს "ამბიონის" რედაქცია. გთხოვთ, უცენზურო და კანონის საწინააღმდეგო შინაარსის შემცველი კომენტარების დაწერისგან თავი შეიკავოთ.

კომენტარის დატოვება

დაწერეთ თქვენი კომენტარი. თქვენ შეგიძლიათ გამოიწეროთ ეს კომენტარები RSS არხის საშუალებით

გთხოვთ იყოთ თემასთან ახლოს, სპამ კომენტარები დაიბლოკება სისტემის მიერ.

შეგიძლიათ გამოიყენოთ შემდეგი ტეგები:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

კომენტირებისას შეგიძლიათ გამოიყენოთ თქვენი Gravatar-ი