გარჩეული, გარეცხილი ბრინჯი მოვხარშოთ, გადავწუროთ, დავუმატოთ წვრილად დაჭრილი ნახ. ჩ.ჭ. ნიგოზი (ან მოხალული მიწის თხილი), ხილი (ქლიავი, ალუბალი, ტყემალი) და მოვშუშოთ ზეთში. შემდეგ მოვასხათ თაფლი, მოვაყაროთ შაქარი და კიდევ 5 წთ. ვშუშოთ.
ავტორი: ირმა ტუხაშვილი
წიგნი “სამარხვო რეცეპტების კრებული”
სტატიაზე ვრცელდება "ამბიონის" საავტორო უფლებები
კომენტარების შინაარსზე პასუხს არ აგებს "ამბიონის" რედაქცია. გთხოვთ, უცენზურო და კანონის საწინააღმდეგო შინაარსის შემცველი კომენტარების დაწერისგან თავი შეიკავოთ.