მთავარი » სხვადასხვა

ბრინჯის სალათი – ტრაპეზი

სტატიის ავტორი: | თარიღი: 20.08.2021 | 653 ნახვა

სამარხვო რეცეპტები

მასალა: 500 გ ბრინჯი ნახ. ჩ.ჭ. ნიგოზი (ან მოხალული მიწის თხილი), ხილი, 2 ს.კ. ზეთი, 2 ს.კ. თაფლი, 2 ს.კ. შაქარი.

მომზადების წესი:

გარჩეული, გარეცხილი ბრინჯი მოვხარშოთ, გადავწუროთ, დავუმატოთ წვრილად დაჭრილი ნახ. ჩ.ჭ. ნიგოზი (ან მოხალული მიწის თხილი), ხილი
(ქლიავი, ალუბალი, ტყემალი) და მოვშუშოთ ზეთში. შემდეგ მოვასხათ თაფლი, მოვაყაროთ შაქარი და კიდევ 5 წთ. ვშუშოთ.

ავტორი: ირმა ტუხაშვილი
წიგნი “სამარხვო რეცეპტების კრებული”




სტატიაზე ვრცელდება "ამბიონის" საავტორო უფლებები


კომენტარების შინაარსზე პასუხს არ აგებს "ამბიონის" რედაქცია. გთხოვთ, უცენზურო და კანონის საწინააღმდეგო შინაარსის შემცველი კომენტარების დაწერისგან თავი შეიკავოთ.

კომენტარის დატოვება

დაწერეთ თქვენი კომენტარი. თქვენ შეგიძლიათ გამოიწეროთ ეს კომენტარები RSS არხის საშუალებით

გთხოვთ იყოთ თემასთან ახლოს, სპამ კომენტარები დაიბლოკება სისტემის მიერ.

შეგიძლიათ გამოიყენოთ შემდეგი ტეგები:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

კომენტირებისას შეგიძლიათ გამოიყენოთ თქვენი Gravatar-ი