მთავარი » სხვადასხვა

ბარდის წვნიანი – ტრაპეზი

სტატიის ავტორი: | თარიღი: 08.04.2022 | 337 ნახვა

სამარხვო რეცეპტები

მასალა:
2 ჩ.ჭ. ბარდა, 3 ს.კ. ზეთი, 1 ც. ხახვი, 2 ც. სტაფილო, თითო კონა კამა და ოხრახუში.

მომზადება:

ბარდა მოვხარშოთ, კარგად ამოვზილოთ, ისე რომ გამოვიდეს არაჟნის სისქის.
ზეთში მოვთუშოთ წვრილად დაჭრილი ხახვი. მსხვილად გახეხილი სტაფილო, მარილი გემოვნებით და შევურიოთ ამოზელილ ბარდას. შემდეგ წამოვადუღოთ და სუფრაზე მიტანის წინ მოვაყაროთ დაჭრილი მწვანილი.

ავტორი: ირმა ტუხაშვილი
წიგნი “სამარხვო რეცეპტების კრებული”




სტატიაზე ვრცელდება "ამბიონის" საავტორო უფლებები


კომენტარების შინაარსზე პასუხს არ აგებს "ამბიონის" რედაქცია. გთხოვთ, უცენზურო და კანონის საწინააღმდეგო შინაარსის შემცველი კომენტარების დაწერისგან თავი შეიკავოთ.

კომენტარის დატოვება

დაწერეთ თქვენი კომენტარი. თქვენ შეგიძლიათ გამოიწეროთ ეს კომენტარები RSS არხის საშუალებით

გთხოვთ იყოთ თემასთან ახლოს, სპამ კომენტარები დაიბლოკება სისტემის მიერ.

შეგიძლიათ გამოიყენოთ შემდეგი ტეგები:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

კომენტირებისას შეგიძლიათ გამოიყენოთ თქვენი Gravatar-ი