მთავარი » სხვადასხვა

ბადრიჯნის სალათი – ტრაპეზი

სტატიის ავტორი: | თარიღი: 05.07.2021 | 741 ნახვა

სამარხვო რეცეპტები

მასალა: 20 ც. საშ. ზომის ბადრიჯანი, 4 ც. საშ, ზომის ხახვი, 3 ს.კ. ზეთი, 1 ჩ.კ. უცხო სუნელი 1 ს.კ. მარილი, ძმარი, 1ც. სამარხვო მაიონეზი.

მომზადების წესი: ბადრიჯანი გავფცქვნათ, დავჭრათ სიგრძეზე, მოვაყაროთ მარილი, გავაჩეროთ 2 საათი, შემდეგ ხელით გავწუროთ და შევწვათ ადუღებულ ზეთში. დაჭრილი ხახვი მოვშუშოთ ზეთში, დავუმატოთ: შემწვარი ბადრიჯანი, უცხო სუნელი, ძმარი და ერთმანეთში ავურიოთ.
სუფრაზე მიტანის წინ შეგვიძლია მოვასხათ სამარხვო მაიონეზი.

ავტორი: ირმა ტუხაშვილი
წიგნი “სამარხვო რეცეპტების კრებული”




სტატიაზე ვრცელდება "ამბიონის" საავტორო უფლებები


კომენტარების შინაარსზე პასუხს არ აგებს "ამბიონის" რედაქცია. გთხოვთ, უცენზურო და კანონის საწინააღმდეგო შინაარსის შემცველი კომენტარების დაწერისგან თავი შეიკავოთ.

კომენტარის დატოვება

დაწერეთ თქვენი კომენტარი. თქვენ შეგიძლიათ გამოიწეროთ ეს კომენტარები RSS არხის საშუალებით

გთხოვთ იყოთ თემასთან ახლოს, სპამ კომენტარები დაიბლოკება სისტემის მიერ.

შეგიძლიათ გამოიყენოთ შემდეგი ტეგები:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

კომენტირებისას შეგიძლიათ გამოიყენოთ თქვენი Gravatar-ი