სტატიის ავტორი: რედაქტორი
| თარიღი: 05.07.2021
| 741 ნახვა
სამარხვო რეცეპტები
მასალა: 20 ც. საშ. ზომის ბადრიჯანი, 4 ც. საშ, ზომის ხახვი, 3 ს.კ. ზეთი, 1 ჩ.კ. უცხო სუნელი 1 ს.კ. მარილი, ძმარი, 1ც. სამარხვო მაიონეზი.
მომზადების წესი: ბადრიჯანი გავფცქვნათ, დავჭრათ სიგრძეზე, მოვაყაროთ მარილი, გავაჩეროთ 2 საათი, შემდეგ ხელით გავწუროთ და შევწვათ ადუღებულ ზეთში. დაჭრილი ხახვი მოვშუშოთ ზეთში, დავუმატოთ: შემწვარი ბადრიჯანი, უცხო სუნელი, ძმარი და ერთმანეთში ავურიოთ. სუფრაზე მიტანის წინ შეგვიძლია მოვასხათ სამარხვო მაიონეზი.
ავტორი: ირმა ტუხაშვილი წიგნი “სამარხვო რეცეპტების კრებული”
სტატიაზე ვრცელდება "ამბიონის" საავტორო უფლებები
კომენტარების შინაარსზე პასუხს არ აგებს "ამბიონის" რედაქცია. გთხოვთ, უცენზურო და კანონის საწინააღმდეგო შინაარსის შემცველი კომენტარების დაწერისგან თავი შეიკავოთ.