მთავარი » სხვადასხვა

ბადრიჯნის მწვადი – ტრაპეზი

სტატიის ავტორი: | თარიღი: 23.12.2019 | 181 ნახვა

სამარხვო რეცეპტებ

მასალა: 500 გ ბადრიჯანი, 1 ც. ხახვი, 4 კბილი ნიორი, მწვანილი, პილპილი, მარილი.

მომზადების წესი:

წამოვაგოთ შამფურზე მოზრდილი ბადრიჯნები კანიანად და შევწვათ ნაკვერჩხალზე (ან აირღუმელში). რომ შეიწვება, ბადრიჯანს გავაცალოთ კანი, დავხიოთ ხელით, დავუმატოთ: დაჭყლეტილი ნიორი, წვრილად დაჭრილი ქინძი, ძმარი, დაკეპილი ხახვი, პილპილი და მარილი გემოვნებით.

ავტორი: ირმა ტუხაშვილი
წიგნი “სამარხვო რეცეპტების კრებული”




სტატიაზე ვრცელდება "ამბიონის" საავტორო უფლებები


კომენტარების შინაარსზე პასუხს არ აგებს "ამბიონის" რედაქცია. გთხოვთ, უცენზურო და კანონის საწინააღმდეგო შინაარსის შემცველი კომენტარების დაწერისგან თავი შეიკავოთ.

კომენტარის დატოვება

დაწერეთ თქვენი კომენტარი. თქვენ შეგიძლიათ გამოიწეროთ ეს კომენტარები RSS არხის საშუალებით

გთხოვთ იყოთ თემასთან ახლოს, სპამ კომენტარები დაიბლოკება სისტემის მიერ.

შეგიძლიათ გამოიყენოთ შემდეგი ტეგები:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

კომენტირებისას შეგიძლიათ გამოიყენოთ თქვენი Gravatar-ი